…of zal ik over de liefde zingen?

…of zal ik over de liefde zingen?

In dit jubilieumjaar, 40 jaar De Colores organiseert het koor een Benefietconcert ‘…of zal ik over de liefde zingen‘. Het concert gaat door op 12 mei 2018 in de Sint-Amanduskerk in 8580 Kerkhove

‘In die vier decennia, werd het Tordalekoor De Colores en engageerden ze zich om bezield en enthousiast te musiceren. We ervoeren grote wederkerigheid bij het talrijke publiek in de regio en tot ver daarbuiten. De vonk sloeg over. Misschien herkennen velen in de liederenschat, of in de spirit van De Colores minieme antwoorden op de vragen die het leven ons stelt.

Er is een zekerheid: in het zingen kunnen we uiten wat we niet meer gezegd krijgen…en dat lucht op.’ Koorvorming is een “opnieuw op toon komen”. Het verbindt op een vrije manier mensen die elkaar anders nooit zo intens zouden ontmoeten.

De Colores brengt geëngageerde liederen: over de stilte en schoonheid, over weerbaarheid en tegenstroom, over verzet en verzoening, over verdriet, veerkracht en over vervulling, over liefde en vredevol samenleven…’ – dixit Filip Bisschop -dirigent.

De opbrengst wordt verdeeld over verschillende burgerorganisaties waaronder TIPz vzw.

  • Tickets kosten 15€ in voorverkoop, 16€ aan de deur.
  • Kinderen <12jaar gratis.
  • Er is een consumatie inbegrepen.

Reservatie: doramaes@skynet.be, 0472 781 020 of 0475 930 146

Celine Berckmoes
celine.berckmoes@tipz.be