Origineel en zinvol cadeau

Origineel en zinvol cadeau

Ben je nog op zoek naar een cadeautje? Mag het ook iets origineel en zinvol zijn?

Je wil je betrokkenheid tonen aan een mantelzorger?

Je wil iemand met Parkinson een schouderklopje geven?

Je wil een mens steunen in zijn moed?

Dan is onze ‘Stay Gold-cadeaubon‘ iets voor jou! In 2019 gaan we eindelijk voluit. Naast onze klassiekers zoals Park-in-zon, OpenmonuMENSENdag en de (ON)zichtbare Parkinson bieden we vanaf 2019 ook individuele coaching, PEERkinson en een uitbreiding van onze workshops aan. Kansen genoeg om jezelf of een andere te helpen groeien. De kortingscode op de cadeaubon kan gebruikt worden voor alle TIPz-activiteiten in 2019.

Hoe ga je te werk?

Stort 28€ op ons TRIODOSrekeningnummer BE65 5230 8081 2896 met “STAYGOLD_e-mailadres” als referentie. Zodra we het geld hebben ontvangen, zenden wij een mooie cadeaubon naar dat e-mailadres.

Ken je niemand persoonlijk aan wie je dit vruchtbare geschenk zou willen geven? Dan kan je ‘a random act of kindness’ doen. Jij stort 28€ met referentie “RANDOMACTOFKINDNESS_e-mailadres” en wij zorgen ervoor dat jouw geschenk terecht komt bij iemand die graag zou willen deelnemen aan onze activiteiten in 2019 en deze kortingsbon goed kan gebruiken. We zenden je een e-mail als de bon een dankbare dappere bereikt heeft.

 

Celine Berckmoes
celine.berckmoes@tipz.be