De eerste impressies van Park-in-zon 2018

De eerste impressies van Park-in-zon 2018

Eerste impressies van de derde editie Park-in-zon
Zo evalueert onze zevenjarige dochter Park-in-zon 2018 (zie foto), de jaarlijkse TIPz-picknick in het Nachtegalenpark in Antwerpen. Fijn dat je er ook was…

Het was opnieuw een interessant gebeuren waar tranen van verdriet en van ontroering elkaar opvolgden. Waar oude rotten en nieuwe dapperen ervaringen deelden. Denk maar aan iemand die luisterde naar jouw verhaal. En aan een fotograaf die langsliep en een praatje met je maakte. Misschien kreeg je wel een glimlach of een knuffel die je niet meteen verwachtte. Soms zit het begin van verandering in een subtiele actie. Ontdek maar eens voor wie jij die namiddag van betekenis bent geweest met een compliment, een goedgevuld bord, een knipoog. Fijn dat jij er was, wie weet heb je je eigen grenzen verlegd en een beweging gemaakt die je niet meer dacht te kunnen al dan niet tijdens de workshop NIA met Marjan of Tai Chi met Marc. Of wie weet heb je wel meegewiegd met de deuntjes die de Blaaskapel brachten.

De drie gelukkigen die een `Kaasschotel voor 2 personen` van ‘t Roodkapje hebben gewonnen, krijgen persoonlijk bericht via e-mail. Dus hou je mailbox in de gaten.

De waarde en schoonheid in je leven zit in het wààròm je iets doet. Lieve medewerkers van TIPz en van Park-in-zon vandaag in het bijzonder, een oprecht dank je wel voor de volledige organisatie van dit jaarlijkse feest.

We zijn in onze opzet geslaagd want er was geen plastiek te zien! Wel een vloedgolf aan eten en drinken, waarvoor we dankbaar terugkijken naar onze trouwe sponsors ‘t Roodkapje, Het Natuurhuis, Slagerij Buysse, Carrefour Groenplaats en vanaf dit jaar ook TheDrinks.

Foto’s komen in een volgende blog, dus blijf nieuwsgierig.

En graag tot volgend jaar.

 

Celine Berckmoes
celine.berckmoes@tipz.be