NEWTREE ontwikkelde chocolade (ten) voor(dele van) Parkinson

NEWTREE ontwikkelde chocolade (ten) voor(dele van) Parkinson

NEWTREE komt met chocolade voor Parkinson.

Het merk NEWTREE gelooft in het geluk uit de fijne dingen in het leven en de natuur.

“Elke dag is een geschenk. Een kans om geïnspireerd te raken. Een uitnodiging om met de natuur te verbinden. En een gelegenheid om het leven te vieren. Bij NEWTREE zijn we ons bewust van de gulle giften die we elke dag van de aarde ontvangen – en het is onze missie om je mee te nemen en deze wonderen met ons te ontdekken, zodat je nieuwe manieren vindt om van het leven te genieten. Savor Life.”

Om ervoor te zorgen dat iedereen van elke nieuwe dag kan genieten wil NEWTREE zijn steentje bijdragen en hebben zij de handen ineen geslagen met Demoucelle Parkinson Charity. Samen hebben zij drie heerlijke soorten chocola for Parkinson op de markt gebracht.

Cocoa Secret, een chocolade die in al zijn eenvoud geenszins ontbreekt aan karakter! Deze parel uit Peru met cacaokorrels is heerlijk authentiek.

In tegenstelling tot de Cacao Secret is eenvoud bij de Divine Nuts chocolade niet te vinden. De Divine Nuts chocolade is een reep vol magie. De chia, lijnzaad en heerlijke knapperige macadamia nootjes in perfect alchimie met de best cacao van de Dominicaanse Republiek, zullen je zeker bekoren.

Bij de Espresso Miracle is een fluweelzachte chocolade met een springlevend hart. De zuiverheid van cacao uit Peru gecombineerd met Arabica koffiebonen hebben het fenomeen gecreëerd van tegelijk zachte, bittere en toch sterke smaken.

Loopt het water al in je mond? Bij de koffie op Parking ZIN  kan je het allereerste hapje proeven van deze spiksplinternieuwe chocolade. De opbrengst van deze actie gaat naar onderzoek voor de ziekte van parkinson.

https://www.tipz.be

https://www.newtree.com

https://www.demoucelle.com/nl/charity/

 

 

 

Celine Berckmoes
celine.berckmoes@tipz.be