Park-in-zon 2018: hoe onzeker is het weer?

Park-in-zon 2018: hoe onzeker is het weer?

Aanstaande zondag 26 augustus 2018 vieren we onze derde editie van Park-in-zon! Het weer lijkt minder stabiel dan de rest van de voorbereiding. We zien het als een oefening in omgaan met onzekerheid.

Zoals elk jaar kijken we uit naar deze picknick. Lekker en gezond eten, gekende en onbekende dranken, gezellige mensen, bewegen, lachen, plagen en een beetje liefde vragen…tot zo ver het stuk wat we al met zekerheid kunnen stellen.

Wie nog geen picknick bestelde kan het hier doen. De dag zelf kan je ook salades en afzonderlijke drankjes kopen. Dus toch nieuwsgierig geworden? Laat dan je gezicht zien zondag.

… en dan is er nog … het weer!

Als het droog blijft dan houden we eraan buiten te vertoeven en gaat alles door op de plek waar we elk jaar opnieuw neerstrijken. Nachtegalenpark in Antwerpen, volg de pijlen die aan elk van de drie ingangen hangen of laat je vanaf de ingang aan de Beukenlaan rijden door Jonathan in een echte Taxiclette. Dus mocht het koel en bewolkt zijn, kan je best een jas, eventueel een dekentje en gesloten schoenen voorzien.

Als de weergoden ons minder gezind zijn en met extreme weersomstandigheden zouden afkomen, dan houden we jullie, via deze website en via e-mail op de hoogte. Wie ingeschreven is, mag via info@tipz.be zijn gsmnummer doorzenden, zodat we de laatste beslissing kunnen doorzenden.

Celine Berckmoes
celine.berckmoes@tipz.be