Informatie over de workshops

Workshop Stressreductie

Psychotherapeut en zenboeddhist dr. Stan Weyns neemt je mee om nog meer krachtbronnen in jezelf te ontdekken. Het volledige plaatje durven zien daar gaat het om. Oog hebben voor de moeilijkheden waar jij mee te kampen hebt én aandacht hebben voor jouw unieke kwaliteiten. Dit fungeert als springplank om gelukkiger en dus gezonder je leven te leven.

Workshop Stemtraining

Logopediste en stemtherapeute Inge Van Hoydonck daagt je graag uit om voor jezelf na te gaan hoe het met je stem gesteld is. Ken je de veranderingen die de ziekte van Parkinson op je stem kan hebben? Hoe vind je je eigen stem en spraak op dit moment? Wanneer is het nodig om in te grijpen en de eerste stap naar logopedische therapie te zetten? Dus kom naar deze workshop en geef jezelf meer stem.

Workshop ChiWalking

Gecertificeerd Chi Walking®-instructeur Thierry Lerinckx laat je bewust bewegen waardoor je evenwicht verbetert. Hij leert je een wandeltechniek die zich baseert op een optimale uitlijning van het lichaam en een voorwaartse beweging met ietwat kortere stappen en bewuste aandacht voor het ontspannen van de benen. De uitvinder van Chi Walking® Danny Dreyer, ontwikkelde deze methode aan de hand van de principes van Tai Chi. Door de afstanden stapsgewijs te laten toenemen, verbetert ook de cardiovasculaire fitheid. Maak je klaar voor een beweeglijke zomer.